Οικολογικές απολυμάνσεις

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απολυμάνσεις - απεντομώσεις σε κατοικίες & επαγγελματικούς χώρους οικολογικά & εγγυημένα σε όλη την Αττική.

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα, άοσμα και πιστοποιημένα οικολογικά φάρμακα, που εξασφαλίζουν πάντοτε τη ριζική καταπολέμηση των εντόμων και παρασίτων με τον πλέον ασφαλή τρόπο για την υγεία σας.

Πραγματοποιούμε τις απολυμάνσεις μας με άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία, από Έλληνες γεωπόνους που θα εκτελέσουν με τις αυστηρότερες προδιαγραφές την απολύμανση ή απεντόμωση που επιθυμείτε.

Βασιζόμαστε στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας & τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας κι όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και όλους τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να είστε απόλυτα ήσυχοι για την υγεία σας. Η εφαρμογή των άοσμων & οικολογικών φαρμάκων γίνεται σε επιλεγμένα σημεία του χώρου που έχει το πρόβλημα, όπου δηλαδή βρίσκονται τα έντομα και τρωκτικά που επιθυμείτε να απομακρύνουμε.