Απολύμανση , Απεντόμωση Μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι σας ακόμα και από τις πιο μικρές ρωγμές, αναζητώντας νερό και γλυκό ή λιπαρές ουσίες τροφίμων, σε περιοχές όπως τα ντουλάπια της κουζίνας ή την αποθήκη.

Τα μυρμήγκια αφήνουν ένα αόρατο χημικό μονοπάτι, το οποίο περιέχει φερορμόνες και βοηθάει τα υπόλοιπα μυρμήγκια να τα ακολουθήσουν.

Τα μυρμήγκια φτιάχνουν τις φωλιές τους οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας ή γύρω από αυτό, στο χορτάρι, σε τοίχους, σε κούτσουρα και σε ακόμα πολλά μέρη που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Απολύμανση , Απεντόμωση Μυρμηγκιών

Κάθε αποικία μπορεί να αριθμεί 300.000 - 500.000 μυρμήγκια, την οποία μπορούν να ξεριζώσουν και να μεταφέρουν σε άλλο πιο ασφαλές σημείο, σε περίπτωση που νιώθουν ότι απειλούνται.

Τα μυρμήγκια "εργάτες" ζουν μέχρι και επτά χρόνια, ενώ η βασίλισσα μπορεί να φτάσει την ηλικία και των 15 ετών.

Στην περίπτωση των μυρμηγκιών κρίνεται απαραίτητη η επιστημονική αντιμετώπιση και καταπολέμησή τους από συνεργείο καθαρισμού, μιας και οι περισσότερες αυτοσχέδιες μέθοδοι βοηθούν μόνο στο να σκοτώθουν τα μυρμήγκια με τα οποία έρχεστε σε άμεση επαφή και όχι οι αποικίες. Αντίθετα οι επαγγελματίες στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες, όπως η εταιρία Apolymansh.eu, χρησιμοποιούν ειδικές θεραπείες που διεισδύουν και καταστρέφουν τις αποικίες με στόχο την ολοκληρωτική απομάκρυνση των μυρμηγκιών από το χώρο σας. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι διαφορετικά είδη μυρμηγκιών χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση για την εξολόθρευσή τους.

Απολύμανση , Απεντόμωση Μυρμηγκιών