Απολύμανση , Απεντόμωση Μυγών

Περισσότερα από 100 βακτήρια, όπως η σαλμονέλα, ο σταφυλόκοκκος, E. coli, σχετίζονται με την οικιακή μύγα, τη μύγα που συναντάμαι δηλαδή στα σπίτια. Αυτά τα βακτήρια είναι ικανά να προκαλέσουν ασθένειες σε ανθρώπους και ζώα, όπως τυφοειδή πυρετό, χολέρα, βακτηριακή δυσεντερία και ηπατίτιδα. Η υγιεινή του χώρου είναι πολλή σημαντική για τον περιορισμό αυτών των εντόμων, αλλά επεδή κάθε έντομο θέλει τη δική του αντιμετώπιση, η ακριβής ταυτοποίηση των εντόμων κρίνεται ζωτικής σημασίας.

Απολύμανση , Απεντόμωση Μυγών

Μύγα (-ες) - Ενδιαφέροντα Χαρακτηριστικά
  • Αναλόγως του είδους, η διάρκεια ζωής της μύγας κυμαίνεται από οκτώ ημέρες μέχρι δύο μήνες ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, μέχρι και ένα χρόνο.
  • Οι μύγες ανήκουν στην τάξη των δίπτερων, που σημαίνει ότι έχει δύο πτερά.
  • Τις μύγες απαντώνται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εκτός από τους πόλους.
  • Αναπαράγονται με τεράστια ευκολία.
  • Εκατομμύρια μικροορανισμοί ζουν στην κοιλιά της μύγας, ενώ μισό δισεκατομμύριo περισσότεροι μικροοργανισμοί συγκεντρώνονται στο κορμί και στα πόδια της.
  • Οι μύγες είναι εύκολη πηγή αρρωστιών καθώς πηδούν γρήγορα από τη μούχλα ή τα σκουπίδια στο εκτεθειμένο φαγητό και στα μαγειρικά σκεύη.
  • Επειδή οι μύγες έχουν μόνο δύο φτερά, οι μύγες κάνουν συχνές στάσεις με αποτέλεσμα να αφήνουν χιλιάδες βακτήρια σε κάθε στάση τους.

Μύγα (-ες) - Καταπολέμηση

Ο καλύτερος τρόπος για να διώξουμε τις μύγες είναι μέσω απλών, προληπτικών μέτρων. Οι μύγες προτιμούν ζεστές θερμοκρασίες και είναι πιο δραστήριες από τα τέλη της άνοιξης μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Για να απωθήσουμε τις μύγες με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να περιορίσουμε την πρόσβασή τους στο σπίτι σας όσο το δυνατόν περισσότερο, διατηρώντας τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. Διατηρείστε τα δοχεία των απορριμμάτων καθαρά και ασφαλώς κλεισμένα. Φροντίστε επίσης να κρατάτες τις επιφάνειες καθαρές.

Για καλύτερα αποτελέσματα, αναζητήστε τις επαγγελματικές υπηρεσίες της Apolymansh.eu, ώστε να δώσετε οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Απολύμανση , Απεντόμωση Μυγών