Απολύμανση , Αντιμετώπιση Για Ποντίκια

Τα ποντίκια συχνά βρίσκουν κρυψώνες σε σπίτια, όπως κουτιά αποθήκευσης, σοφίτες και εσωτερικά τοίχων. Τα ποντίκια είναι ικανά να χωρούν ακόμα και ανάμεσα από πολύ μικρά ανοίγματα σε πατώματα, τοίχους και θεμέλια.

Από τη στιγμή που θα εισέλθουν στα σπίτια, είναι πολύ δύσκολο να τα ξεφορτωθείτε.

Απολύμανση , Αντιμετώπιση Για Ποντίκια

Τα ποντίκια που ζουν ανάμεσα σε τοίχους πολύ σπάνια αφήνουν τις φωλιές τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η παρουσία τους γίνεται εμφανής από τους ήχους που βγάζουν όταν μασουλάνε ή σκαλίζουν. Πριν προσπαθήσετε να εξολοθρεύσετε θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για ποντίκια, καθώς κάθε έντομο και παράσιτο θέλει τη δική του αντιμετώπιση. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με τα περιττώματα και ίχνη των ποντικιών σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας.

Επίσης, είναι πιθανό να δείτε τρύπες σε τοίχους, πατώματα, ταβάνια και θεμέλια. Εξαιτίας των συνήθειών τους φωλιάσματος και τροφής, τα ποντίκια προκαλούν σημαντικές ζημιές στο ανθρώπινο φαγητό και σε ξύλινες επιφάνειες. Την ώρα που τα τρωκτικά εμφανίζονται για αναζήτηση τροφής, μπορείτε να τα πιάσετε ή να τα σκοτώσετε με τη χρήση παγίδων. Επίσης, μπορείτε να τα παρασύρετε έξω από τις κρυψώνες τους με τη χρήση δολωμάτων. Αν θέλουμε οι παγίδες να είναι αποτελεσματικές, θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστά και κατά μήκος περιοχών που επισκέπτοναι συχνά τα ποντίκια.

Συχνά οι ένοικοι των σπιτιών βάζουν τις παγίδες με λάθος τρόπο, κατιστώντας τις αναποτελεσματικές και πιθανούς κινδύνους για τα παιδιά ή τα κατοικίδια που έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδα της Apolymansh.eu την απολύμανση & απεντόμωση του χώρου που σας ενδιαφέρει και θα ησυχάσετε για πάντα από τα ενοχλητικά ποντίκια.

Απολύμανση , Αντιμετώπιση Για Ποντίκια